August 15, 2009

..::cepatnya masa berlalu::..


tinggal 2 hari lagi before exam.
cepatnya masa berlalu..
rasa macam baru semalam sensei kasi cuti untuk ai study.
dah satu bulan berlalu.
tapi,fasa kelajuan ai study tersangat-sangatlah lambat.
dah tahu dah otak tak berapa nak hebat,
masih tak nak belajar...cmne tuh?masalah besar tu!
tiap-tiap hari buat jadual.
nak study itu,nak study ini.
siap je tulis jadual,
buka youtube,karaoke.
layan movie,baca blog,facebook.
haiyayayaya..ape nak jadi dengan diri ini.
kurang motivasi..
call rumah.dengar kata-kata nasihat daripada ayah dan umi.
terus rasa tak nak tido.
terus bersemanagat waja,membara..


TETAPI!!!!

lepas baca buku 30 minit,,mata pulak mengantuk.
macam best je kalau tido..
last-last...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

esok pun rutin sama.

sampai lah hari ni.tiada perubahan ke arah kebaikan.

isnin exam dah start...adeiiiiii...

ape akan jadi agaknya...

kita tunggu dan lihat je lah ye..

....BERSAMBUNG....huhu

[voice]: doakan yang terbaik buat saya yer..;)

3 comments:

the-sylver-shooter said...

hi nani..

hanani said...

hai~~~

the-sylver-shooter said...

hai balik!!..haha ,baru blaja2 tulis blog..yoroshikune