August 24, 2009

..::inspirasi::..


terasa nak hapdet blog.
lepas baca blog sorang budak ni.(kawan ai time sekolah dulu)
blog dia sangat-sangat ringkas.
just tulis pasal kehidupan seharian dan apa perasaan dia je.(untuk setiap post)
tapi,ai rasa sangat tertarik
walau apa yang dia tulis tu tak berapa memberi manfaat,
tapi sebab dia tulis blog dari hati,
macam ada satu daya tarikan plak nak terus membaca.
dapat rasa keikhlasan time die tulis..(yo,yo je haku ni..hihi)

[voice]: tadi dapat buka puasa free...alhamdulillah..dan esok plan keluar buka puasa dengan kawan jepun..lepas tu shopping omiyage..weee~~

1 comment:

the-sylver-shooter said...

tk brape nk paham la tajuk blog ni.."mind power is organized life" tte..簡単に説明してくれるかな